Hvad vil du helst?

Danmarks største samling af hvad vil du helst spørgsmål til børn og unge. Dilemmaerne indeholder IKKE spørgsmål om sex, stoffer og alkohol, og er derfor perfekt egnet som brain break i skolen eller familiær underholdning i privaten. 

Hvad vil du helst?

Have pandekager til morgenmad hver dag
ELLER
Pizza til aftensmad hver dag

NEXT ➜

Sådan spilles would you rather på dansk:
En oplæser står med dilemmaerne, mens deltagerne står foran, med fronten mod oplæseren. Et dilemma læses højt for deltagerne, mens der gestikuleres til henholdsvis venstre ved første spørgsmål og højre ved andet spørgsmål. Deltagerne skal nu tage stilling til det opstillede dilemma og bevæge sig hen til det udsagn, de er mest enige i. Når alle deltagerne har valgt side, kan oplæseren spørge ind til deres valg, hvortil deltagerne skal argumentere for det.

Hvorfor bruge det som brain break?
Aktiviteten er både sjov, hyggelig, bizar og tankevækkende, og super let at gå til. Det skaber en god samhørighed og forståelse blandt mennesker, når man står med andre af samme mening, men samtidig skal lytte til dem, der mener noget andet. Slutteligt fremmer det evnen til at træffe hurtige beslutninger og argumentere for egne valg.

Share on social media:

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *